Gazelle elektrische fietsen

Gazelle heeft elektrische fietsen voor elk type gebruik! Zo kun je kiezen uit twee elektrische systemen: de robuuste voorwielmotor of krachtige middenmotor. Bepaal zelf hoe lang je geniet van trapondersteuning met onze diverse accu’s en slimme fietssensoren. De overzichtelijke displays geven je in één oogopslag inzicht in belangrijke informatie als actieradius, snelheid en gemaakte kilometers. Altijd in de juiste versnelling fietsen? Dat kan met onze NuVinci Harmony naaf.

Koga E-Bikes

PERFECTIE TOT IN DE DETAILS
KOGA staat voor perfectie tot in de details. Dat geldt ook voor onze E-bikes. KOGA heeft een team van ervaren product ingenieurs en designers die met elkaar één doel voor ogen hebben: het ontwerpen van topkwaliteit fietsen die voldoen aan de wensen van de moderne consument. De basis voor de ontwikkeling is voor alle KOGA fietsen gelijk en bestaat uit een combinatie van sportiviteit, comfort en een exclusief design met een perfecte afwerking. Handgebouwd in Nederland aan de hand van hoge kwaliteitsnormen met continue controle in het eigen testcentrum. De elektrische trapondersteuning van onze E-bikes is gebaseerd op twee verschillende technologieën: ION en Bosch

ACTIEF ONTSPANNEN
Een E-bike is een elektrische fiets met trapondersteuning. De ondersteuning wordt pas ingeschakeld als de fietser de pedalen ronddraait. E-bikes zijn er voor jong en oud en voor uiteenlopende doeleinden,  van toertocht tot dagelijks gebruik tot woon-werkverkeer. Met een E-bike blijft u, zonder veel moeite, lekker in beweging.